Wie ben ik?

Mijn naam is Gertje Raassens en ik woon in Nuenen, samen met mijn partner Harrie. Harrie is een onmisbare factor in deze onderneming, zonder zijn medewerking en enthousiasme zou dit gedoemd zijn te mislukken.

Ik werk in “Berkenheuvel” (een verpleegtehuis van de St. Anna Zorggroep) als activiteitenbegeleider op Centrum voor Herstel en Revalidatie. Dit doe ik 3 dagen per week met heel veel plezier. Gelukkig mag ik daar ook zingen en koken en dat doe ik dus ook zo vaak mogelijk.

Koken voor anderen vind ik fijn, het brengt me voldoening en gezelligheid. Iedere Kerstavond ontvangen we een aantal onbekenden aan ons Kerstdiner. Mensen die niet in staat zijn zelf een Kerstdiner te verzorgen, hetzij door lichamelijk gebrek, financiële situatie of eenzaamheid. Het is geweldig om hen een fijne avond te bezorgen.

Zingen is belangrijk voor me, het is een uitlaatklep.  Het brengt vreugde en ik voel me gelukkig als ik merk dat men ontroerd en/of blij wordt van mijn liedjes.

Ik heb met name heel veel geleerd van mijn zangcoach Hella Hertogs.  Hella heeft ook een eigen website, bekijk Hella’s site hier!

Ik hoop een of beide passies eens met u te kunnen delen.